Gyakori kérdések és válaszok és megőrülések

1. Mennyire titkos a technológia? Lehet róla tudni valamit?
Erre nagyon szívesen válaszolunk, különösen, ha a konkurenciától vagy. Nem titkos, meg is lehet próbálni lenyúlni az ötletet, de nálunk olcsóbban és jobb minőségben úgysem lehet elkészíteni a laptopmatricát. Ez nem nagyképűség, ez tény. Hogy miért?

  1. Mert annyiféle tevékenységet végzünk (nézz utána bátran a honlapjainkon!), hogy ezt a szeletét nagyon kis árréssel oldjuk meg. Mondhatnánk azt is: szinte hobbink, hogy mindenkit egyedivé varázsoljunk.
  2. Csak ezért nem érdemes beruházni egy gépre, de mi - a sokféle tevékenység miatt - egyébként is professzionális gépparkkal rendelkezünk.
  3. A technológia: a nyomtató digitális, amire nyomunk: speciális Bubble Free fólia, melynek legfőbb tulajdonsága, hogy felhelyezéskor kipréselhető alóla a légbuborék. A nyomat teljes száradási ideje 24 óra. 

 

2. Ha megrendelem, én feltudom magamnak rakni a laptopmatricát?
Nagyon könnyen fel tudod helyezni. Ugye, általában az a probléma ilyenkor, hogy vagy buborékos marad alatta, vagy elcsúszik, nem pontos. Na, ez olyan speciális fólia, melynek anyagán átpréselhető a levegő. Ha buborék maradt, kinyomkodod alóla, és már jó is! Ha elcsúszik, az sem baj, ugyanis ez a fólia, bár nagyon tartós, mégsem ragad úgy oda, mint rágó a szőnyegbe. Könnyen vissza tudod fejteni, és a hiba korrigálható. Ugye, hogy gyerekjáték?

 

3. Nehéz leszedni, egyáltalán le lehet szedni a laptopmatricát?
Mint azt a 2. pontban is megírtuk, azt általunk gyártott laptopmatrica nagyon könnyen kezelhető. Ha már újra beszélünk róla, remélem, nem érzed nagyképűségnek, ha kiemeljük piaci előnyünket más - általunk ismert - hazai laptopmatrica forgalmazókkal szemben: az általunk forgalmazott fólia egyik fő előnye (a már említett könnyű felhelyezés mellett), hogy akár  évek elteltével is maradandó sérülés, nyom nélkül eltávolíthatók. Semmilyen speciális eszközt nem igényel, egy sarokponton akár körömmel felkezded a fóliát és puszta kézzel lehúzzuk a fóliáról.
Épp azért nagyszerű, mert könnyű feltenni, könnyű leszedni, mégis tartós. Magától (normál használat közben) biztosan nem fog felpördülni.

 

4. Hány nap alatt ér el hozzám a laptopdekor?
Ha nem készletről rendelsz (mert épp elfogyott, vagy speciális méreted , igényed, egyedi ötleted van), és ez a leggyakoribb eset, a laptopmatrica gyártása a megrendelés után kezdődik. Így tudjuk megoldani, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni. Megrendeled, legyártjuk (laptopod a méretére szabva), 24 órán át szárad, majd azután postázzuk. De olyan gyorsak vagyunk, hogy még így is a pickpackpont vagy a posta markai közé 1-2 nap múlva! Innentől számítva 1-2 nap a szállítási idő. Összegezve a megrendeléstől számított  4.-5. munkanap a laptopmatrica várható érkezési ideje.

Ha ajándékba szánod, ezt mindenképp számítsd bele, nehogy elkéss vele, és a párod a homlokodra ragassza! :D Bár… egyrészt egyedi, másrészt (lásd 3. pont!) könnyű leszedni… de a lelki sérüléseket nem tudjuk orvosolni. :D

 

5. Mit jelent, hogy "Szállítási és csomagolási költség"?
Ez így, egyben van! Szállítási és csomagolási költség. Igazából fordítva kellene. Mert először csomagoljuk: speciális borítékba tesszük, amely biztosítja, hogy a laptopmatrica sérülés nélküli célba érjen, és ennek van egy költsége. Másrészt van a szállításnak is. A kettő együtt az a díj, mely a gyártási költségre rászámolandó. Mennyi költség, és a végén mégis milyen olcsó ez a laptopmatrica, ugye? :D

 

6. Tudtok saját képből laptopdekort készíteni?
Igen, az "Egyedi matrica" menüpont alatt találsz pontos leírást, miként tudsz egyedi laptopmatrica rendelést leadni. Néhány fontos dologra mindenképp oda kell figyelned:

  1. A kép, amiből laptopdekorációt szeretnél, legyen legalább akkora méretű, mint a laptopod, Az az 1:1 méretarányú. Ha laptopod hátoldala 30cm széles és 20 cm magas, akkor az átadott képednek is legalább ekkorának kell lennie!
  2. A másik fontos dolog, hogy az átadott képnek legalább 120 DPI felbontásúnak kell lennie. (Ha nem tudod, mi az a DPI, akkor itt informálódhatsz róla!)