Grafikai pályázat

Nem köt le a távoktatás?
Ma már bevásároltál a nagyinak és unatkozol?
A kirándulásnak lőttek, és nincs más programod?
Ha már úgy is otthon vagy, és egész nap a gépet püfölöd, csinálj valami produktívat!

Tervezz laptop dekorációt

Kreatív pályázat fiatal grafikusoknak, családoknak, alkotószelleműeknek, és minden otthonülőnek!

Tervezz laptop dekorációkat bármilyen stílusban, bármilyen témában, a lényeg, hogy ne legyen több unalmas felület! 

Pályázatunk célja, hogy teret adjunk az egyedi, különleges grafikáknak, ötleteknek, és csúcstechnológiás gyártási folyamatainkat kihasználva olyan termékeket gyárthassunk, amit az egyedi igényeitekhez igazítottunk.

A legjobb pályaművek kiválasztását követően, a beérkezett alkotásokat szavazásra bocsájtjuk.

A három legtöbb szavazatot kapó alkotás beküldőjét jutalmazzuk!

  1. hely: 15 000 Ft értékű Edenred ajándékutalvány + saját egyedi laptop matrica
  2. hely: 10 000 Ft értékű Edenred ajándékutalvány + saját egyedi laptop matrica
  3. hely: 5 000 Ft értékű Edenred ajándékutalvány + saját egyedi laptop matrica

A folyamat:

- Likeold a Laptopdekor.hu Facebook oldalát (facebook.com/laptopdekor.hu), és oszd meg a játékról szóló posztot!
- Tervezz egy ütős DESIGN-t!
- Mutasd be egy laptopon, mockup formájában!
- Küldd el nekünk a kész grafikát és mockup-ot a hello@laptopdekor.hu címre, JPEG, PNG, TIFF formátumok egyikében (min. 150 DPI, fekvő formátumban, 40x30 cm-es méretben).

Az email-ben tüntesd fel neved, Facebook elérhetőséged (profilod URL címét), telefonszámod, grafikád fantázianevét.

A beküldött grafikák közül a legtöbb like-ot gyűjtőket díjazzuk. Minél több ismerősöd szavaz rád, annál nagyobb az esélyed a nyerésre, szóval megosztásokra és like-ra fel! 

A határidők és a leadás módja:

A pályázatok leadásának időtartama: 2020.05.15. - 2020.06.15. éjfél
Szavazás időtartama: 2020.06.16.- 2020.06.21. éjfél
Eredményhirdetés: 2020.06.22.

Az elkészült pályaműveket a hello@laptopdekor.hu címre várjuk, a következő tartalmi elemekkel kiegészítve (pályázó neve, Facebook elérhetősége, értesítési telefonszáma, grafika fantázianeve).

Kérdéseidet a hello@laptopdekor.hu címre küldheted.

Részvételi Szabályzat

Pályázó a pályamű elküldésével automatikusan elfogadja a részvételi szabályzatot. A pályázaton csak saját alkotásoddal nevezhetsz, és a pályázat benyújtásával egy időben elfogadod a jelen részvételi szabályzatban leírt feltételeket! Amennyiben az általad beküldésre kerülő pályamű harmadik fél szerzői jogait is érinti, úgy a kötelezően meg- küldendő tartalmi elemeken kívül mellékelned kell a harmadik fél írásos engedélyét a felhasználhatóságról. A felhasználhatóságról szóló engedély nem tartalmazhat földrajzi, vagy kereskedelmi korlátozásokat, vagy egyéb, jogdíjról szóló kikötéseket. A beküldött alkotások a Laptopdekor.hu oldalt üzemeltető JAMPOLO Kft. tulajdonába kerülnek, mely a továbbiakban fenntartja használati jogát az alkotások tekintetében. Pályázat kiírója, továbbá szabadon rendelkezik a nem megfelelő minőségben, vagy harmadik fél jogait sértő tartalommal benyújtott művek azonnali és indoklás nélküli pályázatból való kizárásáról.

A benyújtást követően, pályázó hozzájárul, hogy az általa elkészített és beküldött anyagokat a Laptopdekor.hu oldalt üzemeltető JAMPOLO Kft. minden további korlátozás nélkül felhasználhatja. A pályázaton való részvétel kizárja, bármilyen további igény vagy követelés támasztását, és a fenti szabályok feltétlen elfogadását pályázó részéről.

A JAMPOLO termékeit, szolgáltatásait és elérhetőségeit megtalálod a www.jampolo.com oldalon. A pályázattal kapcsolatos minden eseményt a Laptopdekor.hu Facebook oldalán követhetsz.